Ons laatste nieuws

TAJ-zorg viert tienjarig bestaan

januari 18, 2017

Bergschenhoek – Samen met cliënten vierden de medewerkers van TAJ-zorg op 11 januari het tienjarig bestaan in t Manneke in Berkel en Rodenrijs. TAJ-zorg werd tien jaar geleden opgericht door Jelka van den Baard.

Onder de bezielende leiding van Jelka van den Baard biedt het kleinschalig zorgbureau TAJ-zorg cliënten met een persoonsgebonden budget of vanuit de Wet langdurige zorg begeleiding, verpleging, zorg en ondersteuning in een thuissituatie.
Jelka wordt daarbij ondersteund door haar dochters Lorene en Deborah en een 12-koppig professioneel team, bestaande uit Arine, Hanneke, Helma, Ingrid, Kim, Margot, Sandra, Wil, Nel, Berdine, Anneke en Angela. Overigens is Jelka zelf ook actief op de werkvloer en dag en nacht bereikbaar.
TAJ-zorg levert zorg met de nadruk op zelfstandig en zelfredzaam blijven. Of het nu gaat om wassen, aankleden en eventuele verpleegkundige handelingen of een boterham smeren en de afwas doen. Ook cliënten in de laatste levensfase vinden bij TAJ-zorg de juiste mensen om hen bij te staan. Met respect voor wensen en leefomgeving van de cliënt.
Gezien alle veranderingen in de zorg is het tienjarig bestaan een bijzondere prestatie voor TAJ-zorg. De viering van dit heugelijke feit werd samen met de cliënten gevierd. Het werd een gezellige bijeenkomst in t Manneke.