Ons laatste nieuws

Aantal mensen met (intensieve) thuiszorg flink gegroeid

augustus 13, 2019

Het aantal ouderen, gehandicapten en chronisch zieken dat thuis intensieve verzorging krijgt, is sinds 2015 met 23 procent toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) over het gebruik van de Wet langdurige zorg (Wlz).

Ook flinke stijging zorg via Wmo

Ook het aantal mensen dat gebruik maakt van zorg via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is volgens het CBS dit jaar verder gestegen. Het aantal gebruikers van de Wmo, bedoeld om mensen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen, neemt al langere tijd toe.

TAJ Thuiszorg: zorg op maat

Heeft u (tijdelijk) hulp of ondersteuning voor in huis nodig? TAJ-Zorg biedt diverse mogelijkheden om u flexibel en professioneel te kunnen ondersteunen in uw vertrouwde omgeving. Onze deskundige en vaste medewerkers staan dag en nacht voor u klaar wanneer dat nodig is.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bel naar 010 5113807 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers staan u graag te woord.