Werken bij TAJ-Zorg

Word jij onze nieuwe collega?

Ligt jouw hart bij het werken in de zorg? Zet jij graag een stapje extra om de beste persoonlijke zorg te verlenen en wil je daarin het verschil maken?

Kom dan werken bij TAJ-Zorg! Wij zijn per direct op zoek naar Verpleegkundigen (niveau IV), Verzorgenden-IG (niveau III).

Taj-Zorg is werkzaam in gemeente Lansingerland en werkt met kleine persoonlijke zorgteams. We hebben doorlopend diverse vacatures op het gebied van wijkverpleging, ouderenzorg, begeleiding, palliatieve terminale zorg, wondzorg & dermatologie. Vul het onderstaande formulier in om ons contact met je te laten nemen of stuur je cv en motivatiebrief naar info@taj-zorg.nl

010-3169856

Werken als ZZP-er met TAJ-Zorg

TAJ-Zorg werft de cliënten samen met de ZZP-ers, verzorgt de administratie voor ZZP-er en voor de cliënten.

Wanneer u met TAJ-Zorg werkt als ZZP-er, dan werkt u zelfstandig vanuit uw eigen expertise en bent u ook zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk om de cliënten goede en gekwalificeerde zorg aan te bieden, dus verwachten we ook dat u uw deskundigheid zelf op peil houdt, onder andere via het KIWA keurmerk.

U werkt als ZZP-er en wordt daarom betaald per gewerkt uur. De vergoeding is afhankelijk van de verleende zorg. U moet per jaar met minimaal drie cliënten werken om door de belastingdienst te worden erkend als zelfstandige. U zorgt ook zelf voor de afdracht van belastinggelden en andere sociale voorzieningen als pensioenopbouw.

 

Interesse?

Als u interesse heeft, neem dan contact met ons op. Met iedere ZZP-er houden wij een kennismakingsgesprek waarin de visies en doelen worden verduidelijkt.

Naam: Jelka van den Baard
Telefoon:  06 46205680
E-mail:  jelka@taj-zorg.nl

Maak uw
afspraak

 

Wanneer u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Voor urgente zaken kunt u onderstaand nummer gebruiken

15 + 10 =